IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
Gösterimdeki Flimler
leydimxx
mesaj 26 09 2007, 05:01 PM
İleti #1

Takipçi

Grup: Members
Üye No: 23

Oscar töreni Stewart'a emanet

Oscar ödül töreninin sunuculuğunu bu yıl ünlü komedyen, oyuncu ve televizyon yapımcısı Jon Stewart'ın yapacağı açıklandı. Oscar ödüllerini belirleyen Film Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden yapılan açıklamada, 24 Şubat 2008 tarihinde yapılacak olan tören için, bu görevi 2 yıl önce de yerine getiren Stewart'ın seçildiği bildirildi."Bıçkın aşçı" neler anlattı

"No Reservations" (Aşk Tarifi) adlı filmde Catherine Zeta-Jones ile başrol oynayan Aaron Eckhart, Kelebek’in sorularını yanıtladı. Eckhart rol arkadaşı için "Catherine’le oynamak her aktörün düşüdür" diyor.Ağlarım ama en zengin Bond benim

Beyazperdenin son James Bond'u Daniel Craig'e dünyanın en ünlü ajanını canlandırmak servet getirdi. "İlk ağlayan Bond" olarak da tarihe geçen Craig, yeni 2 Bond macerasından alacağı 26 milyon dolarla en çok kazanan İngiliz aktör unvanına kavuştu. Yeni Bond filmi 2008 yılında gösterime girecek.Ayrılık getiren sahneler

Uzun bir süredir ayrılacakları yolunda söylentiler çıkan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in arasındaki anlaşmazlığa bu sahneler tuz- biber ekti. Anglosakson kültürünün ilk destanı olarak kabul edilen ve geçmişi 8'nci yüzyıla dayanan Beowulf adlı 3 bin satırlık destandan uyarlanan sinema filminde Jolie'nin bedenini cesurca sergilemesi çiftin arasındaki ipleri kopardı. Henüz kesin ve resmi bir açıklama gelmese de Pitt ile Jolie'nin yollarını ayırdığı Hollywood kulislerinde konuşuluyor. Jolie de dahil bütün oyuncuların birebir animasyon kopyalarının kullanıldığı film 7 Kasım'da ABD'de gösterime giriyor. Görünen o ki, Angelina Jolie bu filmde çizgisi için bile 5 bin dolar ücret aldı ama iki yıllık sevgilisini kaybetti.O sahne senaryoda yoktu

Beyazperdenin unutulmaz filmlerinden Paris'te Son Tango'nun oyuncusu Maria Schneider'ın açıklamaları herkesi şaşırttı. Schneider Daily Mail Gazetesi’ne yaptığı açıklamada "Bana senaryoda olmayan seks sahnesini oynattılar. Marlon Brando ile Bernardo Bertolucci’nin tecavüzüne uğramış gibi hissettim. İntiharı bile düşündüm" dedi.Asıl cesaret budur

Oyunculuk ilk bakışta kolay ve zevkli bir iş gibi gelir herkese.. Gerçekten zevklidir de. Ama sanıldığı kadar kolay değil. Buz gibi havada hiç üşümüyormuş gibi incecik giysilerle kamera karşısına geçmekten tutun da bazen geceler boyunca uyumadan rolünün gereklerini yerine getirmeye kadar.Beyazperdenin yeni yüzleri

Artık beyazperdede yeni kuşak oyuncular devri başladı. 20'li yaşlarında ya da henüz 30'a varan bir çok genç oyuncu, yapımcılar ve yönetmenler tarafından paylaşılamıyor.

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
psiko53
mesaj 28 09 2007, 04:01 PM
İleti #2

Üye
**

Üye No: 20

paylaşım için sağol...

--------------------
Geçici heves değil;hakedene nefes olurum...

+Quote Post
cesurleydi
mesaj 29 09 2007, 08:27 PM
İleti #3

Takipçi

Üye No: 21

emegine saglık leydim ...

--------------------

İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır.

+Quote Post
NoFeaR
mesaj 29 09 2007, 08:36 PM
İleti #4

Takipçi

Grup: Moderator
Nereden: NoFeaR
Üye No: 24

güzel bir paylaşım ama aslında bu paylaşımda fragmanla daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum wink.gif

--------------------

+Quote Post
> Reklam

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

RSS Basit Görünüm Tarih : 20 11 2008 - 04:18 PM