Emin Boztepe kont |
![]() ![]() |
Emin Boztepe kont |
28 09 2007, 08:33 PM
|
|
![]() Takipçi ![]() ![]() ![]() Grup: Admin İleti: 272 Katılım: 26-September 07 Üye No: 19 |
Savaş sanatları geçmişi: Emin Boztepe 1976 dan bu yana savaş sanatları çalışmaktadır.Değişik dallarda eğitim almış ve sonuçta etkileyici bir savaş sanatları özgeçmişine sahip olmuştur: *Tae Kwon Do *Shotokan Karate *Muay Thai *Serbest güreş *Boks *WingTsun Leung Ting sistemi *PMAS Escrima Latosa sistemi Günümüzde Emin Boztepe hayatını EBMAS orgazinasyonunu kurarak WingTzun ve Escrima çalışmalarına ve eğitmenliğine adamıştır.İdmanları ve eğitim seminerleri haricinde Avrupa ve A.B.D. menşeili filmlerde oyunculuk kariyerini sürdürmektedir Emin Bugün Emin son 17 yıldır Avrupa ve Amerika'da üstün dövüş kabiliyeti ve eğitmenlik kalitesiyle tanınmıştır. EBMAS (Emin Boztepe Martial Arts System) kurucusu ve başıdır. FBI rehine kurtarma timlerini,US Marine Corps belirli birlikleri eğitmektedir -------------------- ![]() |
|
|
|
29 09 2007, 08:50 AM
|
|
![]() Takipçi ![]() ![]() ![]() Grup: Members İleti: 1,024 Katılım: 26-September 07 Üye No: 23 |
Of ya-Emin Boztepe neymişte ben bilmiyormuşum helal olsun hakikaten şimdi kendisine çok saygı duydum.
Kendisine gelecekte başarılarının devamını diliyorum.. Sağolun despina kardeşim bu bilgileri bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. Çok teşekkür ederim. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih : 21 11 2008 - 10:13 PM |