IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
Oturduğunuz yerden premium alın, para kazanın, Yazıcak yer bulamadığım için buraya yazdım..!
Selo35
mesaj 17 10 2007, 06:44 PM
İleti #1

Yeni Üye
*

Grup: Members
Üye No: 59

Yeni üye güvenmeyin vs vs diycekelr olabilir ama ben daha önce bi çok forumda modluk, asistanlık vb yaptım. Güvenmek istemeyenler lütfen güvenmesin ve konuyu kirletmesin
Modlardan kapatmamaları konusunda rica ediyorum Çünkü işe yarar

Şimdi gelelim nasıl olucak... bunun için çoğu kez gördüğünüz bedava para kazandıran sitelere üye olucaz.. güvenilir mi diyenler için

açıklayıcı olmuştur sanırım?

şimdi gelelim nasıl yapıyoruz bu işi....
bunun için 2 tane ortak sitemiz var
1. Sitemiz 2.Sitemiz

Bunlara üye olduktan sonra Surf/Browse Ads kısmındaki linklere tıklıyoruz ve Done$ yazısının gelmesini bekleyip diğer linklere geçiyoruz... Dikkat! Tek tek tıklıycaksınız yoksa Done der ve $ değilde başka bi işaret gelir.
Paranızı vermiyo diye düşünenler içinde yukarda 3017$ yazıyor 3.017 değil

Hee baktınız linklerden iyi para gelmiyor mu o zaman yapmanız gereken şey arkadaşlarınızı üye yapmak ve böylece onlardan da destek almak, bunu niye verdim? tabiki banada yararı oluyor... yalan söylüycek değilim sadece bana yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa diye...

Bu yöntemle 2 siteyi birlikte kullanarak para yapabilirsiniz... 2. olan henüz yeni... aşağı yukarı 15 tane aktif üye yaparsanız 1 ayda gold premium cıkarıcak parayı aşar üstüne gb fln alabilirsiniz...

Gelelim üye olmaya... üye olmak için tıkladıktan sonra size paypal adresi sorucak paypalınız yoksa hemen BU ADRESE gidin, Continue diyin... böylece paypal adresi almaya başlıyabilirsiniz... kredi kartı numarası vermek istemeyenler için: 2. adımdayken yani size kredi kartı bilgisi sorduğunda Sol üstteki paypal logosuna basın böylece kredikartı vermeden işleminizi tamamlamış olursunuz.. AMA PARAYI PAYPAL ÜSTÜNDEN HARCAMAK ZORUNDA KALIRSINIZ YANİ ELİNİZE GEÇİRMEK VE ÖZEL HAYATINIZDA HARCAMAK İSTİYORSANIZ KREDİ KARTI VERMENİZ GEREKLİ... Kredi kartı olmadan paypaldan geçirmek için yol varsa bilemiycem
+ Benden size tavsiye... İlk para çekmeniz için gereken para yani 10$ bulmak biraz zor olucaktır ama sakın bırakmayın... siz tıkladıkça ve referansınızı genişlettikçe daha hızlı biçimde para yaparsınız
++İlk 10$ bulduktan sonra yeterince aktif referansınız varsa premium alın derim.. çünkü baya hızlı para yapmaya başlarsınız premium aldıktan sonra
+++Resim koydum sanırım İnanmışsınızdır.. inanmayanlar birçok resmi forum sayfalarında bulabilir
Go to the top of the page

+Quote Post
NoFeaR
mesaj 23 10 2007, 04:36 AM
İleti #2

Takipçi

Grup: Moderator
Nereden: NoFeaR
Üye No: 24

güzel paylaşım tşkrler

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
> Reklam

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

RSS Basit Görünüm Tarih : 21 11 2008 - 09:20 PM